Låna pengar → Allmänna villkor

Syfte och funktion

Vår hemsida (www.lanapengarnu.org) är en jämförelseportal och konsumentvägledare för lån och krediter. Tjänsten är helt kostnadsfri för användaren och denne kan aldrig i någon situation krävas på kostnader eller någon form av ersättning för användande av tjänsten. Webbsidan finansieras genom särskilda avtal med de långivare som listas på webbsidan.

Vår hemsida erbjuder inte några former av lån eller krediter. Webbplatsen är endast en oberoende portal och konsumentvägledare som jämför lån och krediter. Det är alltså inte möjligt att ansöka om ett lån hos oss och vi kan heller inte utföra någon form av kreditupplysning.

Vår hemsida rekommenderar inte enskilda kreditbolag utan hjälper endast till med att vägleda till rätt låneform utefter den rådande ekonomi och det behov som användaren har.

Vårt ansvar

Vår hemsida tar inget som helst ansvar för e.v skador, skulder eller konflikter som kan uppstå mellan långivaren och låntagaren. Vi ansvarar heller inte för e.v bedrägerier som personer blir utsatta för, däremot kan vi rekommendera åtgärder och vägleda konsumenten till rätt instanser för att lösa e.v problem och konflikter.

Vår hemsida kan ej krävas på skadestånd eller någon form av ersättning samt ses som delaktig vid skador och konflikter som uppstår mellan låntagare och långivare. Lånapengar.com har ingen som helst delaktighet i de låneavtal som skrivs mellan låntagaren och långivaren.

Vår hemsida ansvarar endast för det innehåll som publiceras på webbsidan, vilket är skyddat enligt upphovsrättslagen.